Communicatie

(Bijgewerkt 6-8-2017)

Het telefoonverkeer werkt redelijk. Vanuit de luxe hotels in de steden kun je meestal rechtstreeks bellen naar het buitenland. In de meer afgelegen gebieden moet je via een operator internationale gesprekken voeren. Het binnenlandse netwerk is regelmatig overbezet. De mogelijkheden van mobiel bellen zijn beperkt. Neem contact op met je provider om te informeren naar de mogelijkheden en de kosten. 

In de steden zijn internetcafés, maar door veelvuldige stroomuitval en andere storingen niet optimaal te gebruiken.

In de luxe hotels is veelal wifi aanwezig, maar de verbinding is over het algemeen traag. 

In Ethiopië staan radio, televisie, kranten en tijdschriften onder toezicht van de Ethiopische regering. Regelmatig wordt de sociale media…Facebook, Instagram, Twitter kritische websites enz. geblokkeerd. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s