Boek:’Dink Nesh’

Dink neshProductbeschrijving zoals op de omslag

De auteur neemt je mee op reis naar het voor haar bekende land Ethiopië. In de jaren 1967-1970 heeft ze samen met haar man in dit land gewerkt en gewoond. Die tijd heeft gemaakt dat het land een speciaal plaatsje in haar hart heeft verworven en niet meer weg te denken is uit haar leven. Toch heeft het tientallen jaren geduurd voordat ze samen met haar man en een klein reisgezelschap terugging naar Ethiopië. Dit keer zijn ze na twee jaar teruggekeerd. Ze reizen nu met zijn tweeën door het land en bezoeken bekende en minder bekende plekken. Het zuiden van het land bereizen ze in een vierwielaangedreven terreinwagen met chauffeur Goshu en kok Waldu. Via de hoofdstad Addis Ababa gaan ze naar het noorden, waar chauffeur Fekir het stuur overneemt.

Dink nesh is net als Konjo Nö! een compleet geheel. Het bevat een interessant en boeiend reisverhaal, uitgediepte thema’s, de achterliggende geschiedenis en legenden, praktische informatie en tips. Een interessant boek voor wie zich op ontspannen wijze zich wil laten informeren over het leven in Ethiopië.


Titel: Dink Nesh – Subtitel: Ethiopië, een belevenis – Auteur: Ine Andreoli – Uitgever: Mosae Mondo, Maastricht – Foto’s: Lou Andreoli – ISBN: 978-90-8666-261-6 (2e herziene druk 2012)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s