Welkom op mijn blog/site: Ethiopië

b

Ethiopië is het land dat je, als je het eenmaal hebt bezocht en dus geroken, geproefd en gevoeld hebt, nooit meer vergeet. Er blijft altijd een vaag verlangen naar.

Leuk dat je mijn weblog bezoekt. Je vindt hier allerlei informatie over het mooie en interessante land Ethiopië. Naast persoonlijke ervaringen zullen feiten, beschrijvingen van bevolking en cultuur, achterliggende geschiedenis en legenden, tips, nieuws en nog veel meer passeren. Kortom, je kunt op een ontspannen manier veel te weten komen over ‘Het land van de verbrande gezichten’.
Een reactie of like kun je kwijt via het wolkje rechtsboven de desbetreffende foto of berichtje!
Ook kun je mijn site/blog volgen, kijk bovenaan rechts in de zijbalk! 

                                                               Veel lees en kijkplezier – Ine Andreoli  

3m

8 reacties op “Welkom op mijn blog/site: Ethiopië

 1. ik volg al jaren jou meldingen. ik ben reisleider en verknocht aan Ethiopa. ik heb er ook twee jongens die ik steun. beiden hebben ze hun studies voltooid in Adis.

  Like

 2. Leuke blog! Twee jaar geleden ook een rondreis gemaakt, Ethiopië heeft ons zo verrast. De stammen in het zuiden, de Simien Mountains, de mensen, de Danakil Depression… En zo kan ik nog wel even doorgaan.
  Ook op mijn reisblog zal ik regelmatig gaan bloggen over Ethiopië. Een eerste blog over Danakil Depression is er al: http://www.reizenzo.nl/?p=25
  Ik sla je website op in mijn favorieten.

  Like

 3. Als je het leuk vind kan ik mijn ideeën wel mailen? Ik ken alleen nergens een e-mail adres vinden. Ik kan vast een hoop van jullie leren!

  Like

 4. Zeer interessante website! Heel handig om al het nieuws op een website te vinden.
  Ben zelf al in Ethiopie geweest en ga volgend jaar weer!
  Ooit hoop ik net als jullie daar een leven te beginnen !

  Mvg Dennis

  Like

  • Ha Dennis;
   Dank je wel voor het compliment! Ethiopië is een prachtig en interessant land, een prima land om een tijd te wonen! Ik heb het ontzettend fijn gevonden. Het is voor ons al wel een tijd geleden, tijden en omstandigheden zijn ondertussen enorm veranderd. Maar wij hebben ons hart verpand aan ‘Het land van de verbrande gezichten’ en keren er vaak terug! Wat ben jij van plan om daar te gaan doen en waar ga je wonen?
   Groeten;Ine

   Like

 5. Hoi mevrouw Andreoli,

  Is het misschien mogelijk om u een email te sturen met wat vragen?
  Ik ben wat informatie aan het zoeken om samen met mijn vrouw een rondreis te maken in Ethiopië, aangezien we op de wachtlijst staan voor een adoptiekindje uit Ethiopie.

  Graag zie ik uw reactie tegenmoet,
  Mvg Bjorn en Marloes Schilders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s