Bevolkingsgroep: Argobe

Toch wel een beetje eng die ‘witte’ mensen. De bevolkingsgroep Argobe woont in Koremi, in de bergen dichtbij Harar.

3

2

2 reacties op “Bevolkingsgroep: Argobe

  1. Beste Ine. Ik ben sinds kort geabonneerd op je weblog. Wat ziet dat er goed uit. Heel mooi. Ik heet Peter Prakken en heb van 1960 t/m 1969 in Ethiopië ( Addis) gewoond en was 15 toen ik daar wegging. Mijn vader werkte daar voor de HVA.je naam komt mij bekend voor wellicht uit die tijd? Onze zoon met vrouw en kind wonen sinds 4 weken in Ethiopië waar hij werkt voor Holland Dairy. Heel gek dat hij daar nu rondloopt … We hopen in okt en in feb 2023 naar Ethiopië te gaan en daar weer eea te bekijken. We gaan dankbaar gebruik maken van je informatie !!!

    Vriendelijke groet Peter

    Like

    • Beste Peter, Leuk dat je mijn blog/site volgt en fijn dat je er iets aan hebt voor je reizen. Heb je ook gekeken naar mijn blog/site http://metaharasugarfactory,wordpress.com Herinneringen uit die tijd, misschien ook bekend voor jou. Wat bijzonder dat je zoon nu in Addis woont. Wij zijn vaak terug geweest en iedere keer genoten en thuis gevoeld. Nu al een tijdje niet geweest, dit in verband met bepaalde onrustige streken in het land…hopelijk wordt het allemaal weer gauw rustig. Je zult het vast fijn vinden om Ethiopië weer te zien en te beleven!! De naam Prakken klinkt wel bekend! Wij hebben van november 1967 tot december 1970 in Ethiopië gewoond dus we kunnen elkaar gezien hebben. Groeten; Ine

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s