Nou ja…

We staan aan de rand van een lege rivierbedding…

o

ineens horen we een onheilspellend geraas en donderend geluid. Onweer, bij een heldere blauwe lucht?? Het duurde maar even en daar kwam met donderend geweld een wilde waterstroom aan. De bedding was zo gevuld, in verband met de veiligheid hebben we het hogerop gezocht want het water kolkte werkelijk alle kanten op. Later nagevraagd; het had de vorige dag hevig geregend in de bergen, vandaar! (Zuid-Ethiopië)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s