Nou ja…

Ontmoeting: schrikken, bang en verlegen!

e

We reden in het Noorden van Ethiopië toen wij deze meisjes zagen. Zij zagen ons ook en rende weg en verstopten zich snel  achter de struiken. Onze Ethiopische vriend riep ze en zei: ” Jullie hoeven niet bang te zijn”. Schoorvoetend kwamen ze achter de struiken vandaan. Even gepraat en toen wilden ze ineens op de foto. Oké, kan geregeld worden! Tijdens de opname was er een rukwind die het haar van het ene meisje omhoog blies. Onze vriend zei dat komt nog door de schrik! Wij hebben met zijn allen gelachen …de meisjes wel het meest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s