Bevolkingsgroep: Borene

Een bijzondere ontmoeting

c

De Borene- vrouwen willen graag meerijden naar het volgende dorp waar ze wonen. 

d

Het leek hun bijzonder want ze hadden nog nooit in een auto gezeten, laat staan gereden!

Oké gezellig naast mij op de achterbank, moet kunnen, baby’s op schoot. Rijden maar…ze vonden het doodeng en toen ik, om de boel een beetje te sussen, de baby’s een speelgoedbeestje gaf was de chaos compleet. Ook dit hadden ze nog nooit gezien. Paniek… huilen, gillen en lachen alles door elkaar. Gelukkig kwamen we snel bij het dorp waar ze woonden

Eenmaal uit de auto konden ze weer lachen en waren een ‘bijzondere’ ervaring rijker!

2 reacties op “Bevolkingsgroep: Borene

 1. Heel herkenbaar de foto’s en soms denk ik dat ik dezelfde mensen op mijn plaatjes heb staan. Ze lijken voor mij toch veel op elkaar.

  Ik heb ook een jaar heeeeeeel veel knuffeltjes meegenomen, maar de kinderen zijn er zo bang voor. Het zijn meer speeltjes voor de ouders, ha, ha.

  Ik ga binnenkort nog een paar keer op FB voor een boek reclame maken. Ik durf in deze tijd niet goed over mijn reizen. Het is triest wat er in het noorden gebeurd. Ik hoop maar dat het gauw goed komt.
  Ik ben druk om mijn website een beetje te veranderen.

  Dank voor de mooie post en spreekwoorden.

  Groet van Mayke Schrijnemakers

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

  • Mayke Schrijnemakers :Dank voor je berichtje…Het is inderdaad zeer triest wat er weer allemaal afspeelt in het land; de zoveelste keer! Het zal wel een tijd duren voor alles weer rustig is en er gereisd kan worden. Het is in en in triest voor de bevolking. Gr. Ine

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s