De beloofde foto

De bevolkingsgroep: Karo

In 2010 zat deze trotse Karo vrouw in een hut met meerdere vrouwen gezellig een biertje te drinken. Ze zag ons en kwam enthousiast naar buiten om ons te begroeten. Toen ze in de gaten kreeg dat  Lou fotografeerde gaf ze aan dat ze  graag op de foto wilde, voornamelijk om zichzelf te zien op de camera. In 2014 toen we haar de foto van toen brachten, zat ze in haar eigen hut volledig opgetut; zoals de bevolking eruitziet als ze feest vieren. ‘Er komt zo een bus met toeristen en die zien dit graag en denken dat we altijd zo rondlopen maar oké… het brengt geld op’.  Van trots was niets meer te merken. Ze was wel blij met haar foto!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s