Asebot en omgeving

Een onverwachts bezoekje

a

We wilden de Monastery Asebot Selassie bezoeken. De weg er naar toe was ontzettend slecht, zo slecht dat wij het moesten opgeven. Met veel moeite de auto gekeerd vlak bij een afgelegen hut. Er kwam een vrouw met kind en geit kijken wat er allemaal gebeurde zo vlak voor haar terrein.

c

Ze vond het interessant… vreemde mensen, dat  gebeurde niet iedere dag en ze nodigde ons uit op haar erf. Daar zaten een man en een vrouw heerlijk qat (stimulerend middel) te kauwen. Ze keken nauwelijks op en gingen apathisch verder met het kauwen. Op de foto wilden ze wel en het resultaat kreeg een korte blik!

2 reacties op “Asebot en omgeving

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s