Nou ja…

Reclamebord…geboortebeperking

nou3

Geboorteregeling is nog niet echt aan de orde in Ethiopië. Vooral buitenlandse instanties proberen hier verandering in te brengen. Zo heeft Plan Ethiopië een aantal jaren geleden, om hier de aandacht op te vestigen, borden geplaatst! Een grappige, geschilderde voorstelling van een vader en hoogzwangere moeder met zeer veel kinderen om hen heen. Op de achtergrond is de scheefgezakte hut te zien waar ze met zijn allen niet meer inpassen . Het eten op de schaal is niet voldoende voor allemaal enz. Een Ethiopische vriend vertelde, toen de borden waren geplaatst, er constant lachende mensen omheen stonden. Komisch is het maar of het verder effect heeft gehad?? In ieder geval is er om gelachen en is er over gepraat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s