Bericht ter verduidelijking

Allereerst het is verschrikkelijk wat er in Ethiopië allemaal gebeurd!!
Mijn trouwe volgers zullen hebben gemerkt dat ik geen nieuwsberichten meer plaats. Ik wil uitleggen waarom.
Er zijn meerdere redenen o.a. Het nieuws is niet altijd betrouwbaar, veel fake nieuws, sociale media en telefoonverkeer worden regelmatig afgesloten, journalisten krijgen nauwelijks toegang of  worden gevangen genomen, er komt weinig nieuws door enz.
Normaal gesproken plaatst ik nieuws op mijn blog/site als ik drie ongeveer gelijke info-berichten van verschillende bronnen kan lezen, ook dit wordt steeds moeilijker en bovendien wordt er door de kijker/lezer nauwelijks geklikt om de artikelen volledig te lezen. Aangezien ik ‘eerlijk’ nieuws wil doorgeven ben ik voorlopig gestopt met de nieuwsberichten.
Ik hoop dat al die ellende snel stopt en de mensen in vrede kunnen leven!!
door Ine Andreoli Geplaatst in News

12 reacties op “Bericht ter verduidelijking

 1. Dag IneBedankt voor de update. Soms weten we niet meer wat we moeten geloven. We zien in het nieuws beelden van gevechten en hongersnood. Maar dan reageerde deze week een Ethiopiër dat er helemaal niet gevochten wordt, dat dit nieuws is dat door de Verenigde Staten verspreid wordt maar fake news is…Onze zoon van 13 wil heel graag een rootsreis maken . Vorig jaar en dit jaar hebben we alles moeten annuleren omwille van corona en we durven nu dus ook niets regelen voor volgende zomer omwille van de rellen.Hopelijk keert de situatie snel! Veel moed!MvgSandra De Schryver Verzonden vanaf mijn Galaxy

  Like

 2. dag Ine,
  bedankt voor je mail.
  het is spijtig wat er allemaal gebeurt.
  als reisleider kwam ik regelmatig in het mooie Ethiopia. ik heb er verschillende vrienden gemaakt. ik heb er twee weeskinderen opgevolgd. die zijn nu de twintig voorbij, en hebben hun studies aan de ‘school of toerisme’ beëindigd. maar zij hebben nu problemen om te overleven. ook van hun krijg ik nog weinig informatie door.
  hopelijk komt er snel een einde aan de vijandigheden.
  dank voor jou bijdrage de voorbije jaren. ik heb de meeste artikels met veel belangstelling gelezen.
  groetjes,
  Rik, reisleider.

  Geliked door 1 persoon

 3. Fijn zorgvuldig! Rob
  Op vr 5 nov. 2021 om 12:17 schreef Ethiopië :
  > Ine Andreoli posted: “Allereerst het is verschrikkelijk wat er in Ethiopië > allemaal gebeurd!! Mijn trouwe volgers zullen hebben gemerkt dat ik geen > nieuwsberichten meer plaatst. Ik wil uitleggen waarom. Er zijn meerdere > redenen o.a. Het nieuws is niet altijd betrouwbaar, veel ” >

  Geliked door 1 persoon

 4. Hallo Ine,
  Het nieuws is inderdaad lastig te interpreteren. “Onze zoon” is met zijn vrouw en broers gevlucht naar Addis. Een ding is zeker er wordt veel gevochten met alle ellende (doden, verkrachtingen) van dien.
  Jammer dat je (voorlopig ?) stopt met de nieuwsberichten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat een trieste bedoeling in Ethiopië. Je vraagt je waarom een organisatie als de VN en EU-landen zich niet actiever inzetten teneinde bloedvergieten en honger te voorkomen in plaats van toe te kijken

  Geliked door 1 persoon

 6. Hallo Ine,
  Ja vreselijk wat er gebeurt. Ik ga er mee naar bed en sta er mee op. Ik heb regelmatig contact met Ethiopië en ook daar is het onzeker. Veel verschillende nieuwsberichten of gewoon geen nieuws. We blijven maar hopen op een goede afloop. Ik vind je berichten en foto’s altijd zeer informatief en de foto’s plaatjes van herkenning en nog mooier.
  Je moet doen waar jij jezelf goed bij voelt. Ik blijf je volgen!
  Dank voor alle inzet.
  Mayke

  Geliked door 1 persoon

 7. Hallo Mayke,
  Dank voor je berichtje, ja als je ‘iets’ met het land hebt blijft het je bezig houden. In en in triest voor de mensen! Wat gaat er nog allemaal gebeuren!! Groetjes, Ine

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s