Ethiopië, ongekend anders

 

Ethiopië, ongekend anders!, is een boek voor lezers en reizigers die meer willen weten over het land Ethiopië. De auteur neemt u mee naar bijzondere plekken en interessante bevolkingsgroepen. Laat u kennismaken met tradities, volksverhalen, legenden en spreekwoorden. Samen met haar man, een verdienstelijk fotograaf en hun gezamenlijke Ethiopische vriend die de terreinwagen bestuurt, reist zij door het land.

De Danakil-Depressie met onder andere Dalol en de zoutvlaktes worden bezocht waar ze opnieuw kennismaken met de Afar. Ze reizen door de Riftvallei met zijn bijzondere meren, bezoeken de eeuwenoude stad Harar met zijn kleurrijke bevolking. Het Tanameer wordt bevaren en de interessante eilanden bezocht. Er wordt een beeld gegeven van de veelzijdigheid van de kerken in Lalibela en ze vertelt over Aksum. Ook zijn ze te gast bij meerdere bevolkingsgroepen waaronder De Surma, de Nuer, de Rastafari’s, de Hamar, de Konso en de Dorze.

ongekend 400

Titel: Ethiopië, ongekend anders! – Auteur: Ine Andreoli – Foto’s: Lou Andreoli – Uitgever: Mosae Mondo, Maastricht – ISBN: 978-90-8666-295-1

2 reacties op “Ethiopië, ongekend anders

 1. Dag Ine en Lou,

  Met veel belangstelling lees en bekijk ik jullie nieuwsbrief. Ik ga het boek op mijn website zetten en ik beveel het altijd aan als iemand op een beurs mij vraagt voor info om te lezen.

  Ik organiseer alleen reizen naar Ethiopië. Dat heeft mijn hart gestolen en ik kan mij voorstellen dat ook jullie daar als vaste standplaats van genieten.

  Heel veel plezier met de boeken en foto’s

  Mayke Schrijnemakers
  Mayke Tours als jullie het leuk vinden om eens te kijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s