Hands4HOME !

hands4home

HOME (House Of Mercy Ethiopia) is een kleinschalig project dat gesitueerd is in een van de armste wijken van Addis Abeba, de hoofdstad van Ethiopië. In deze wijk moeten veel gezinnen zien rond te komen van minder dan €1,- per dag. De extreme armoede waarmee deze mensen dagelijks te maken hebben, wordt gekarakteriseerd door ondervoeding, analfabetisme, slechte hygiëne en leefomgeving. HOME richt zich op de ontwikkeling van de allerarmste kinderen en hun huisgezinnen.

Bij het project HOME zijn de volgende programma’s actief: •Voedselproject voor moeders en hun ondervoede jonge kinderen. •Dagelijkse opvang van verstandelijk en lichamelijk beperkte kinderen tot 18 jaar. •Naschools educatieproject voor kansarme kinderen.  

Klik hier voor meer informatie over Hands4Home 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s