Een woita-hut

 

w8

Na lang zoeken, wil een passerend meisje ons naar het Woita-dorpje brengen. We lopen dwars door dicht struikgewas en maisvelden om uiteindelijk op een klein open stuk te belanden waar vijf hutten staan. We worden argwanend bekeken want hier komen nauwelijks bezoekers, zeker geen blanken, maar als we vertellen dat wij graag willen zien hoe een tanqwa wordt gemaakt, wordt de sfeer rustiger. We worden op onze wenken bediend. Achter een van de hutten staat twee bootjes, een in het beginstadium en een die bijna klaar is. Een van de mannen verteld trots hoe alles in zijn werk gaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s